Косовски албанец преживя необичайна случка, след като избра да оперира

...
Косовски албанец преживя необичайна случка, след като избра да оперира
Коментари Харесай

Лекари оперираха погрешка дясното коляно на мъж вместо лявото

Косовски албанец претърпя необикновена преживелица, откакто избра да оперира лявото си коляно в една от лечебните заведения в Скопие, предава Българска телеграфна агенция.

Ремзи Точила от югоизточния косовски град Феризай имал проблеми с лявото коляно и си запазил час за хирургическа намеса в частна клиника в столицата на Република Северна Македония.

След като излязъл от анестезия след интервенцията обаче той открил, че лекарите са оперирали простъпка дясното му коляно вместо лявото.С

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “

„ Мина ми упойката и виждам, че е опериран не левият, а десният ми крайник ", описа Точила пред Евронюз Албания.

Той е един от водачите на „ Мокро Мафия “, която ръководи няколко от най-големите картели за кокаин в Европа

Той попитал лекаря какво се е случило и подчертал, че е пристигнал да оперира левия си крайник.

Докторът му дал отговор, че до момента в който се е опитвал да защищити левия си крайник, пациентът е увредил десния, по тази причина е решил да го оперира.

Точила добави, че когато жена му и брат му пристигнали да го видят след интервенцията и видели какво се е случило, били изумени. След като лекарите разбрали грешката си, предложили на Ремзи да оперират и левия му крайник гратис, само че той отказал.

62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване

Историята се развила в друга посока, когато Точила се съветвал с втори доктор, който декларирал, че не е била нужна интервенция на нито един от двата крайници, само че за благополучие направената намеса не довела до увреждания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР