„Корпулентното му туловище населява хиляди сайтове с фотки и видеоклипове.

...
„Корпулентното му туловище населява хиляди сайтове с фотки и видеоклипове.
Коментари Харесай

Кольовски: Бойко се опитва да обвие в забрава комплекса си за малоценност със скечове и масовки сред себеподобни

„ Корпулентното му туловище обитава хиляди уеб сайтове с фотки и видеоклипове. Бойко евентуално си мисли, че излъчва сексапил и провокира благосклонности, тъй като такива са интелектуалните и естетически рамки на визиите му за очарованието измежду защитата му аудитория. Вероятно Бойко си показва, че фотосите и клиповете му разсънват на равнище схващане и подсъзнание голяма национална обич и подготвеност за всеотдайност в името на чекмеджетата му, цялостни с пачки от по 500 евро и кюлчета злато.

Никой различен наш не е отразяван в осведомителното и общественото пространство с такава колосална централизация на егото си. Всичко това е някаква клинична демонстрация на съдбовна суетност и умопомрачителна самовлюбеност. Очевидно, Бойко страда от голям комплекс за непълноценност и се пробва да го обвие в давност с всекидневните си скечове и масовки измежду себеподобните си. Защото не знае, че суетата, присъща на всеки човешки субект, е в челната тройка на греховете и пороците на хората. Преди суетата в листата на пороците са алчността и склонността да лъжеш безобразно. Всъщност, мъчно е да се каже кой е водещият недостатък на Бойко. Трудно е да се изброят и останалите му пороци. Или Бойко прави всичко това, с цел да убеждава себе си в личната си значителност и незаменимост, като се вижда и гледа по фотоси и клипове? Но си остава неоспорим факт, че Бойко е неповторим и ще остане вечно в хрониките като най-снимания политик, без да има качествата на политик “, прибавя той.

В различен собствен пост Кольовски се чуди къде и какво прави Агенцията за протекция не детето във връзка със безбройните фотоси с деца, употребявани за предизборни цели в акцията на ГЕРБ.

„ Досадните до степен на омерзение фотосесии на Главатаря на ГЕРБопитеците показват една немалка част от обществените и народопсихологически видове на нашето общество. Пред обектива компания на Главатаря вършат разнообразни хора - мъже, дами, по-млади, по-възрастни... Вероятно всеки един от нас се разминава по улиците с някои от тези човеци без да ги забележи, без да се впечатли от техния натюрел, тъй като те се сливат с множеството. Но най-отвратителните фотоси на Главатаря са фотосите с деца. Деца на друга възраст, навлекли кичозни фланелки с портрет на Главатаря. Главатаря се хили и се преструва на кротко деде, прегръща нещастните дечица, които надали осъзнават в каква гнусна композиция са ги вкарали. Може би със знанието и единодушието на техните родители. Разбира се, това е неразрешено от закона, само че нито на Гаватаря, нито на родителите на тия деца им пука, че нарушават закона. А аз се запитвам по какъв начин тия родители ще гледат в очите децата си, когато лъсне цялата истина за мутренското ръководство на шайката и нейния Главатар? Дали ще изпитат най-малко малко позор, че са вкарали децата си в нечистата игра? А когато тия деца пораснат, дали няма да потърсят сметка от родителите си, че са разрешили на едни бандити да ги употребят за мръсните си цели? До в този момент Главатаря не се е снимал единствено с някое невръстно кърмаче. А какво прави Агенцията за протекция не детето, даже не дръзвам да попитам “, написа той.

Фейсбук, Любо Кольовски

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР