Коронавирусите се размножават при по-ниска температура, от 32-33 градуса. Това

...
Коронавирусите се размножават при по-ниска температура, от 32-33 градуса. Това
Коментари Харесай

Академик Гълъбов: Има лекарство, което изглежда дава добри резултати срещу коронавирус

Коронавирусите се развъждат при по-ниска температура, от 32-33 градуса. Това съобщи учен Ангел Гълъбов пред Нова телевизия.
Той акцентира, че COVID-19 почва с кашлица, която се ускорява и има усложнения при дишането. При грипа би трябвало да минат 3-4 дни от първите признаци – температура, тресчица, с цел да пристигна кашлица, твърди Гълъбов.
Коронавирусът има рецептори надълбоко в дихателното дърво, в това число в алвеолите на белите дробове, разясни ученият. И добави, че коронавирусът, за разлика от грипа, влиза в кръвта.
Гълъбов уточни, че за момента наподобява добър резултат дава препаратът " Ремдезивир ". " Ремдезивир " е изпитан първо като средство против ебола, а ученият посочи, че не знае има ли го в България. Той категорично предизвести, че към момента не е дефинитивно явен резултатът на „ Ремдезивир ”. Гълъбов даде образец и с какво работят в Китай против заболяването – хлорокин.
Що се отнася до лекуването, обдишването с О2 и прилагенето на антиинфекциозни средства се практикуват интензивно.
Академикът акцентира, че хората без признаци за ковид, само че инфектирани, го изкарват без никакви хронични проблеми. Гълъбов е безапелационен, че заболяването не повтаря, само че е сигурен и, че стоплянето на времето няма да унищожи COVID-19!
Още: " Коронавирус: Болните в целия свят са над 119 000, Италия желае помощ от Китай "
" Коронавирус: Нови медицински данни за заразността, признаците и животът на вируса "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР