Корнелия Нинова успя да демотивира твърдото ядро на БСП. Нещо,

...
Корнелия Нинова успя да демотивира твърдото ядро на БСП. Нещо,
Коментари Харесай

Боян Чуков: Нинова успя да демотивира твърдото ядро на БСП

Корнелия Нинова съумя да демотивира твърдото ядро на Българска социалистическа партия. Нещо, което не се беше случвало в никакъв случай в историята на партията. Това съобщи пред БНР анализаторът Боян Чуковпо мотив резултатите от изборите за Европейски парламент и добави, че Нинова е идеалният опозиционер за Бойко Борисов.

Кампанията на Българска социалистическа партия беше необразована. Борисов изпързаля Нинова и Йончева - той се отдръпна и те се сражаваха с един уебсайт. Лидерът на партията водеше борба с петия в листата. Ръководството на Българска социалистическа партия игра неточно по отношение на гласоподавателите на партията. Хората в провинцията до последно не бяха разбрали, че Иво Христов в листата не е Иво Христов - депутатът. Сега на "Позитано " са принудени да обяснят, че сгромолясващата загуба се е трансформирала в победа, да, само че резултатът е отрицателен.

Според него оставането на Нинова отпред на Българска социалистическа партия ще удължи мъката.

Самият факт, че тя избяга от вечерта на изборите и не се яви да каже две думи и остави петият в листата да изяснява за загубата на Българска социалистическа партия - това е един боязън и неспособност да се приготви за следващата загуба, съобщи Боян Чуков.

По думите му Българска социалистическа партия може да излезе от тази обстановка като за избран период се избере един триумвират, в който да влязат трима души от трите генерации в партията, и в границите на един избран период се обновят структурите на Българска социалистическа партия и се вкара кадровата селекция положително, а не на вътрешни връзки - този бил наследник, щерка на някого и така нататък И да се ангажират най-много младите фрагменти. Най-демотивирани са младежите в партията, сподели той.

Боян Чуков съпостави Корнелия Нинова с Цветан Цветанов, само че в пола. Тя има неговото държание и неговите послания, счита той.

Според Чуков главните тематики, които се дебатираха в Европа не бяха във фокуса на акцията в България. При нас хората бяха дезинтересирани от тези избори, счита той.

Анализаторът разяснява и изборите за Екологичен потенциал в европейски подтекст: "Най-важното е, че ЕНП и ПЕС имат общ общ брой, който не им дава болшинство за първи път. Появата на несистемни партии е поради безмълвния контракт и съглашенчество сред ЕНП и ПЕС до момента. Те не могат да провокират промени, само че могат да провокират наклонност, която да стартира да се задълбочава ".

Според него не може да се твърди, че е нанесен удар на статуквото в Европа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР