Корнелия Нинова подаде сигнал за противозаконни опасни действия на министъра

...
Корнелия Нинова подаде сигнал за противозаконни опасни действия на министъра
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пусна сигнал срещу министъра икономиката

Корнелия Нинова подаде сигнал за незаконни рискови дейности на министъра стопанската система и промишлеността Никола Стоянов в бент. Огоста.

„ Днес жители, риболовци и природозащитници в Монтана са излезли на обективен митинг против дейностите на министъра на Стоянов. Става дума за създаване на фотоволтаичен парк върху водите на язовир Огоста. Още на 23 декември предходната година, от трибуната на Народното събрание разгласих дейностите на министър Стоянов за рискови, незаконни и в прорез с националния интерес на България “, разгласи председателката на Българска социалистическа партия във Facebook.

„ Тогава поех обществено ангажимент да алармирам правоохранителните органи. Направихме го. Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ подаде сигнала, който ползвам. Поздравявам всички, които милеят за българската природа, за сигурността на хората и за националната сигурност и през днешния ден показаха позицията си. Вярвам, че всички ще създадем нужното да спрем неуместните дейности на Стоянов преди да стане късно “, написа още Нинова.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР