Коригират изборните резултати в Силистра след решение на Административния съд

...
Коригират изборните резултати в Силистра след решение на Административния съд
Коментари Харесай

Коригират изборните резултати в Силистра

Коригират изборните резултати в Силистра след решение на Административния съд в Разград , оповестиха на интернет страницата си от Общинската изборна комисия (ОИК).

Кандидат за общински консултант от листата на Коалиция " Продължаваме промяната-Демократична България " Стефан Железов пусна тъжба, защото счита, че в данните на формалните протоколи на две секционни изборни комисии е позволена техническа неточност при отразяване на действителния брой годни преференции за него.

Съдът откри, че в реалност Железов е получил 119 преференции, а не 114 , както е отразено в решението на ОИК - Силистра. Това значи, че той е получил повече преференции от Златко Куртев, който е бил разгласен за определен за общински консултант на второ място от листата на обединението със 115 преференции.

С друго свое решение ОИК - Силистра приключи пълномощията на общинския консултант от " Българска социалистическа партия за България " Стелиян Стойчев . Той е подал заявление, че се отхвърля от пълномощията заради постъпване на работа в общинската администрация.
 Силистра заложи на досегашния си кмет Обновена
Силистра заложи на досегашния си кмет

При 100% обработени протоколи Александър Сабанов печели локалните избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР