Корейският производител на премиум-автомобили Genesis обяви, че през лятото ще

...
Корейският производител на премиум-автомобили Genesis обяви, че през лятото ще
Коментари Харесай

Премиум-марка стъпва с 4 нови модела на пазара Европа

Корейският производител на премиум-автомобили Genesis разгласи, че през лятото ще стартира да продава ново гама от модели, които ще би трябвало да се конкурират с колите на Audi, BMW и Mercedes.
Първоначално Genesis, която е благосъстоятелност на концерна Hyundai, ще предложи своя внушителен седан със междинни размери G80 и всъдехода GV80. Негови съществени противници на пазарите във Англия, Германия и Швейцария ще бъдат Mercedes E-Class и всъдеходът GLE.


 Hyundai Genesis: Технологична витрина (тест-драйв) Hyundai Genesis: Технологична витрина (тест-драйв)
Този автомобил се конкурира със Светата немска троица! Това е реалност, само че се абстрахирайте от него. Забравете го. Hyundai не желае да прочие..
На по-късен стадий ще се появи и 4-местният кросоувър G70, който е с по-малки размери. Той ще се конкурира със седана Audi A4 и всъдехода Q5. " Тези артикули са направени след изследване на европейските клиенти и ще излязат на пазара до края на годината ", оповестиха от компанията-производител.
От Genesis допълват, че доникъде на 2022 година ще предложат и три изцяло електрически коли. Това са седанът G80, който дебютира тази пролет на автосалона в Шанхай. Към него ще се причислят още два модела на ток, построени на платформата E-GMP.


Във Англия към този момент беше пуснато лимитирано количество седани Genesis, само че те са от времето, когато новата марка не беше основана и те се произвеждаха от Hyundai. Заради 3,8-литровия V6 мотор цената им беше много висока и това много затрудни продажбите им. Сега корейците трансформираха тактиката си, като обръщат доста повече внимание на дизайна и на оборудването на първокласните коли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР