Корейските жени са познати по цял свят с перфектния, безупречен

...
Корейските жени са познати по цял свят с перфектния, безупречен
Коментари Харесай

Тайните за красива кожа на корейките

Корейските дами са познати по целия свят с съвършения, безукорен и порцеланов тип на кожата им. Тяхната рутина е обвързвана напълно с възстановяване на здравето на кожата посредством хидратацията и нейното поддържане, както и използване на главните артикули по верния метод.
Прочетете още
Не е наложително да следвате всичките стъпки всеки ден, може да пропускате някои от тях. Ето кои са те:

1. Сутрин мият лицето си единствено с вода

Сутрин мийте лицето си с вода, без да употребявате никакъв почистващ препарат. Водата освен кара кожата ви да се усеща освежена, само че също по този начин отстранява замърсяванията от лицето ви, които може да са се натрупали по кожата през нощта.

2. Нанасят почивтващ тоник

След като измият лицето си с вода, нанесят тоник върху памучен тампон и го нанасят с леко потупване по цялото си лице. Тоникът оказва помощ да се балансира равнището на pH на кожата и обезпечава вярното асимилиране на идващите артикули за грижа за кожата.

3. Нанасят серум за лице

Серумът хидратира и подхранва кожата и подхранва кожните кафези. Освен това приготвя кожата за идващите стъпки.

4. Нанасят ампула

Ампулите съдържат по-висока централизация на дейни съставки. Те нормално се оферират в стъклена бутилка с капкомер.

5. Използват околоочен крем

Зоната към очите е доста сензитивна и нормалният крем за лице и серум не е подобаващ. Корейките употребяват околоочен крем, с цел да поддържате зоната хидратирана и предпазена през целия ден.

6. Нанасят овлажнител

След като нанесат околоочен крем, нанасят един пласт овлажняващ крем върху лицето си. Овлажнителят поддържа кожата хидратирана, подхранена и сияйна през целия ден. Ако имате мазна кожа, използвайте овлажнител на водна основа, а в случай че имате суха кожа, използвайте овлажнител на кремообразна основа.

7. Нанасят слънцезащитен крем

Защитата на кожата от ултравиолетовите лъчи е наложителна. След като изпълнят всички тези стъпки, корейките приключват всичко със слънцезащитен крем. Това предотвратява тъмни петна, загар, слънчево изгаряне, фини линии и бръчки. Използвайте артикул с най-малко SPF 30.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР