Корейската компания има интерес конкурентният продукт да е успешенСтойността на

...
Корейската компания има интерес конкурентният продукт да е успешенСтойността на
Коментари Харесай

$110 от всеки iPhone X ще изтичат към Samsung

Корейската компания има интерес конкурентният артикул да е сполучлив

Стойността на съставените елементи в iPhone X, създадени от Samsung, възлиза на $110

Не е загадка, че Apple е мощно подвластна от съставените елементи на Samsung за своите айфони. Юбилейният iPhone X, предстоящ на пазара по-късно тази година, не е изключение. Логично е Samsung да желае триумфа на iPhone X, защото корейската компания ще получава по $110 от продажбата на всяко устройство на главния си съперник.

Стойността на всички съставни елементи на iPhone X, създадени от Samsung, възлиза точно на $110, сочат изчисленията на Counterpoint Technology Market Research, на които се базира Уолстрийт Джърнъл. Дисплеят, батерията и кондензаторите в юбилейния модел на iPhone идват от заводите на Samsung.
още по тематиката
Нещо повече, Counterpoint загатва, че Samsung може да направи повече пари от iPhone X, в сравнение с от личния си Galaxy S8. Очевидно, това пояснение се отнася единствено до производството на съставни елементи, е не за продажбите на смарт телефони изобщо.

Анализите сочат, че Samsung ще получи 4 милиарда $ повече от това, което реализира нормално отвън производството на личния Galaxy S8, заради  очакваните рекордно високи продажби на iPhone X.

Apple се надява да продаде към 130 млн. броя iPhone X, до момента в който Samsung чака продажби от 50 млн. броя за Galaxy S8. Изчисленията сочат, че Samsung прави почти $202 от съставни елементи във всеки собствен Galaxy S8, тъй че компанията може да завоюва общо повече пари от iPhone X, в случай че продуктът е сполучлив.

Apple, от своя страна, се пробва да понижи зависимостта от Samsung. През 2019 година американската компания ще стартира да работи и с други снабдители на екрани за iPhone, изключително след вложенията в нов индустриален обект, принадлежащ на LG Display.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР