Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно

...
Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно
Коментари Харесай

Отмъщението на пластичния хирург се стовари върху Антония Петрова 


Корекциите по лицето на тогавашната Мис България Антония Петрова умерено могат да бъдат окачествени като „ отмъщението на пластичния хирург ”. Не е ясно кой е докторът, при който върви русокоската, само че той несъмнено се е изгаврил с перничанката, писа „ Уикенд ”.

Лицето на актуалната юристка е покъртително. Устните й са големи и на грудки, скулите й също са плашещи, а носът е като юридически в час по труд и техника. Ноздрите й живеят всяка личен живот и сочат на друга посока.

Някогашната моделка безусловно се е обезобразила с интервенциите. Не е ясно дали е удовлетворена от корекциите си, или мисли да съди хирурга си.

„ Как мъжът й не я скастри и да спре да се загрозява?! Когато завоюва състезанието „ Мис България ” през 2009 година беше хубавица в съпоставяне със в този момент. Много е страшна и не знам за какво околните й не я посъветват да се огледа и да спре да се обезобразява ” – разясняват в обществените мрежи.

Антония е първата ни миска, която завоюва състезанието, имайки силикон в бюста. След нея стана обикновено купата да печелят модифицирани хубавици. Дълги години Тоца имаше единствено имплантите в гърдите си, само че след раждането на първия си наследник Благовест, който назовава Бест, стартира с визитите при пластичния си хирург, които стават все по-инттензивни.

Кой ли доктор кожен лекар си е „ оставил ръцете ” върху лицето на пернишката мис? Той или искрено я е ненавиждал, или е несръчен, че й е предизвикал това! „ Мис България 2009 ” с право може да осъди хирурга си, тъй като ноздрите на носа й са разнообразни и криви и това си пролича на една от последните й фотоси, където се хвали, че е пред цех на „ Ферари ” в Италия.

„ Устните й, изключително горната, наподобяват на набръчкани стафиди, а и с леки „ кратери ” сред гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, ситуацията е ужасно. Тя няма 40 години, а наподобява като вуйна на една Шакира, да вземем за пример, която е на 45. Ноздрите й имат форма на петоъгълна призма ”, разясняват из мрежата.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР