Корабният механик Камен Петков на 35 години и 32-годишният моряк

...
Корабният механик Камен Петков на 35 години и 32-годишният моряк
Коментари Харесай

Корабният механик и 32-годишен моряк от кораба “Верила остават единствените обвинени за кокаина

Корабният монтьор Камен Петков на 35 години и 32-годишният моряк Никола Пенчев от българския транспортен съд “Верила ” към този момент остават единствените обвинени за трафика на кокаин. Смята се, че двамата са работили като мулета на мафиотска конструкция с разклонения в Ирландия, която е чакала нашия транспортен съд да изхвърли опиатите край острова и да ги прибере.

 

Обвинението против двамата е за 300 кг кокаин, само че все още не е отхвърлена изцяло версията, че количеството, натоварено в Бразилия при започване на ноември е било най-малко двойно повече.

 

Както писа “Труд news ”, Окръжният съд в ирландския град Лимерик ще взема решение на следващия ден - 29 декември, дали да остави дефинитивно в ареста Петков и Пенчев. В навечерието на Бъдни вечер по-долна инстанция им наложи задържане под стража, само че назначените служебно юристи апелираха.

Днес в български уеб сайтове се появи подправена вест, че е сбъркано дребното име на задържания моряк Никола Пенчев и че той се казвал Николай, че е от Разград и че е бил кондиционен треньор на футболистите от локалния “Лудогорец ”. Отборът, както и корабът “Верила ” е благосъстоятелност на братя Домусчиеви.

Николай Пенчев от разградския клуб “Гладиатор ” е първенец по културизъм и сега работи като пожарнкар в Лондон.

 

Проверка на “Труд news ” сподели, че сред моряка от “Верила ” Никола Петков и европейския първенец по културизъм за 2017 година Николай Пенчев от Спортен клуб “Гладиатор ” няма нищо общо. Докато Никола пътува по корабите, от няколко години Николай работи като пожарникар в Лондон. Нещо повече - преди 4 години Николай управлява екип от огнеборци, влезнал втори в горяща къща, от която било избавено цялото семейство. С пожарникарите, рискували тогава живота си, поискал да се срещне и запознае персонално принц Уилям.

 

От ФК “Лудогорец ” през днешния ден също опровергаха подправената вест и оповестиха, че са горди от това, че преди повече от 6 години са работили с разградския фитнес клуб “Гладиатор ”, част който е бил и Николай Пенчев - извънреден играч и съумял човек.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР