Копенхаген осъществи впечатляващ изходящ трансфер часове преди мача с Локомотив

...
Копенхаген осъществи впечатляващ изходящ трансфер часове преди мача с Локомотив
Коментари Харесай

Копенхаген продаде грешника от Лаута на Галатасарай часове п...

Копенхаген реализира впечатляващ произлязъл трансфер часове преди мача с Локомотив Пловдив от Лигата на конференциите. Датчаните продадоха централния си бранител Виктор Нелсон на турския исполин Галатасарай.

„ Виктор се оправи отлично в Копенхаген и сме щастливи, че към този момент може да поеме ново премеждие в различен огромен клуб. За него проектът постоянно е бил подобен – да напусне, когато в клуба пристигна вярната оферта във финансово и спортно отношение”, показа спортният шеф на Копенхаген Петер Кристиансен.

Виктор Нелсон бе огромния виновник за Копенхаген в мача против Локо на Лаута. Именно той в 59-ата минута той спъна Бирсент Карагарен за дузпата, осъществена от Димитър Илиев. След това той отчасти съумя да се оправдава като обезврежда Карагарен момент преди той да бие към опразнената врата.

Тази вечер българският Локомотив Пд се изправя против Копенхаген в мач реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите в Дания. Първият мач в Пловдив приключи при резултат 1:1.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР