Копенхаген не спира да работи по лятната селекция покрай мачовете

...
Копенхаген не спира да работи по лятната селекция покрай мачовете
Коментари Харесай

Копенхаген преговаря с два германски клуба за звездата си, продава защитник на Галатасарай

Копенхаген не стопира да работи по лятната селекция около мачовете с Локомотив (Пловдив). Интересът към най-хубавите играчи на датския гранд не секва.

Скаути на много тимове от най-силните шампионати в Европа изгледаха успеха на отбора на Йенс Торуп с 4:2 над Брьондби през уикенда. В Италия към този момент писаха, че Милан има интерес към крилото Мохамед Дарами.

" Дейли Рекърд " през вчерашния ден означи, че Копенхаген не отстъпва от финансовите си условия в договарянията за датския национал Йонас Винд. Голямата звезда на тима е мечтан от немските Борусия (Мьонхенгладбах) и Айнтрахт (Франкфурт).

Снощи Галатасарай разгласи публично, че е стартирал договаряния за централния бранител Виктор Нелсон. Очаква се те да завършат още до мача с Локомотив в четвъртък и бранителят да стане част от " чим бом ".

В същото време Копенхаген в скоро време ще разгласи и входящ трансфер. " Лъвовете " са се договорили с Брага за южноафриканския национал Лутър Сингх. Датчаните ще броят 1.5 млн. евро за офанзивния футболист.
 Димитър Илиев: Давам 5 загуби в шампионата за знамение в Копенхаген
Димитър Илиев: Давам 5 загуби в шампионата за знамение в Копенхаген

" Ние за жалост не сме изключително безапелационни при гостуванията, само че се надяваме да променим това "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР