Контролната кула на BULATSA /Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение"/

...
Контролната кула на BULATSA /Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение"/
Коментари Харесай

Кулата на РВД на летище София грейна с логото на Българското председателство

Контролната кула на BULATSA /Държавно дружество "Ръководство на въздушното придвижване "/ на летище София блестна в цветовете и логото на Българското председателство, оповестиха от пресцентъра на предприятието.

Идеята е на управлението на BULATSA и кулата ще остане брандирана през идващите 6 месеца, в които страната ни ще ръководи Съвета на Европейския съюз.

"Искахме по отговарящ метод да отбележим изключителната отговорност и значение, които ще има страната ни. Така първото, което ще виждат всички пасажери, ще бъде логото на нашето председателство ", съобщи генералният шеф Георги Пеев, представен в известието. В него се показва още, че брандирането на контролната кула е лишило няколко дни на екип от професионални алпинисти, които макар сложното време са се справили без нито за миг да се прекъсват дейностите по ръководенето на излитащите и кацащи самолети на летище София.

В идващите месеци BULATSA ще се включи интензивно в самодейностите по целите на Българското председателство в региона на гражданското въздухоплаване. Една от плануваните интензивности в работната стратегия на Председателството, в които BULATSA ще взе участие е конференция на тематика "Въздушният превоз - мотор за разцвет ", която ще се организира на 28 февруари т.г. в София.

BULATSA е изцяло подготвенa да посрещне интензивния въздушен трафик през идващите месеци при обезпечаване на високо равнище на сигурност и акуратност на полетите, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР