Контрера отбелязва, че поради липсата на реален дебат между кандидатите

...
Контрера отбелязва, че поради липсата на реален дебат между кандидатите
Коментари Харесай

ВМРО към ГЕРБ И ПП-ДБ: Ще вдигате ли данъците на софиянци?

Контрера отбелязва, че заради неналичието на действителен спор сред претендентите жителите мъчно се ориентират кой какво мисли и по какъв начин счита да ръководи София в идващите четири години. „ Ние се наслушахме и сигурно ще слушаме банални зелени нелепости за още и още велоалеи, пешеходни зони, само че не чухме от фаворизираните Хекимян и Терзиев нищо по въпроса за данъчната политика! Добре знаем, че вътре в ГЕРБ и „ Демократична България “ от години се шушука по какъв начин да вдигнат налозите на софиянци. Чакаме отговор с „ да “ или „ не “ в тази акция на въпроса считат ли да вдигнат налозите. “, изяснява Карлос Контрера.

Вътрешна македонска революционна организация има ясна позиция, че няма да поддържа нарастване на локалните налози в София. Според признатото решение на Вътрешна македонска революционна организация - София следва да се търсят запаси за увеличение на данъчните доходи от по-добро администриране, където има прикрит запас, който може да бъде събран. Карлос Контрера показва, че ще продължат и водената от 2019 година политика за увеличение на събираемостта от санкции. Според него има запас от десетки милиони левове на година, които се дължат за наложени санкции, само че не се събират.

Кандидатът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация показва, че една от най-важните тематики – тази на общинските финанси, се замита в акцията. „ Набедените за любимци от медии и социолози двама претенденти – на ГЕРБ и ПП-ДБ, профанизират диалога за София, бягат от диспути с други претенденти и отбиват номера с общи приказки и лафове. Не може да претендираш да управляваш София, а да бягаш от разногласия с други претенденти. Понеже добре знам какво се върти в главите на ГЕРБ и ПП-ДБ задочно през медиите задавам елементарния въпрос – ще усилват ли налозите в София. Очакваме отговори. “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР