Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна в харковското направление е

...
Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна в харковското направление е
Коментари Харесай

Полковник Макгрегър: Контранастъплението на ВСУ е създаване на илюзия, че Украйна все още се държи

Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна в харковското направление е единствено заблуда. Успехът на украинската войска може да се назова прекомерно непретенциозен, сподели някогашният старши консултант на американския министър на защитата и полковник от запаса Дъглас Макгрегър.

Киев обаче може да се възползва от този „ триумф “, с цел да убеждава Запада, че „ Украйна към момента се държи “, сподели той в изявление за YouTube канала на Judging Freedom.

Въоръжените сили на Украйна претърпяха съществени загуби по време на офанзивата в региона на Харков в съпоставяне със загубите на въоръжените сили на РФ, заради което Макгрегър ги назовава скромни:

„ Тези 2000 руснаци евентуално са претърпели някои незначителни загуби и са се отдръпнали в общо взето обикновено положение. Но украинците, в името на подобен доста непретенциозен триумф, трябваше да пожертват, съгласно другите оценки, от 5000 до 10 000 бойци, ранени и убити. “

Що се отнася до териториите, които врагът си е върнал, в процентно изражение те се правят оценка на 1%. Това завръщане не си струваше такива загуби “, уверен е полковникът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР