Контрабандно оръжие и боеприпаси са задържани на ГКПП Капитан Андреево

...
Контрабандно оръжие и боеприпаси са задържани на ГКПП Капитан Андреево
Коментари Харесай

Само за 3 месеца на Капитан Андреево спипаха десетки оръжия и стотици патрони

Контрабандно оръжие и муниции са арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево през последните три месеца, оповестиха от Агенция "Митници ".

Служители са разкрили незаконен импорт от Турция у нас на 17 газови револвера, револвер и 1330 патрона за тях при осъществяване на щателни митнически инспекции на транспортни средства.

Газов револвер, револвер и 347 патрона, укрити в барбекю и плодове, са били открити в микробус с немска регистрация. Превозното средство е било селектирано за щателна митническа инспекция.

В багажното поделение, измежду голям брой кашони и чанти, е пренасяна и използвана скара на плам. При огледа й зад чекмеджето за пепел е бил открит газов револвер с два пълнителя. В различен кашон с мандарини митничарите се натъкват на завит в найлонов плик револвер. В дървен сандък в багажното поделение на автомобила са били открити и 347 газови патрона.

При ревизия на лек автомобил с непозната регистрация в багажа на водача е открит газов револвер, военен пълнител и 21 бойни патрони, диаметър 7.65 mm. Още 15 газови револвера и 962 патрона за тях в персоналния багаж на пасажери са били открити на Министерство на правосъдието Капитан Андреево през последните три месеца при щателни митнически инспекции.

Оръжието и боеприпасите са били арестувани. На нарушителите били са формирани актове, а по случаите са били формирани административнонаказателни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР