Контактът с миниатюрната подводница беше изгубен в неделя, докато тя

...
Контактът с миниатюрната подводница беше изгубен в неделя, докато тя
Коментари Харесай

Времето изтича: Спасителите имат още 30 часа да намерят изчезналата туристическа подводница

Контактът с дребната подводница беше загубен в неделя, до момента в който тя се спускаше на 3800 метра до останките на Титаник край крайбрежията на Нюфаундленд, Канада. Международни самолети и кораби се причислиха към обезверения опит плавателният съд да бъде открит. Операцията е избрана като " доста комплицирана " от бреговата защита на Съединени американски щати. 

Британско-пакистанският предприемач Шахзада Дауд и неговият наследник Сюлеман са на борда, дружно с английския милиардер откривател Хамиш Хардинг, Пол-Хенри Наржоле - някогашен водолаз от френския флот, който е изследвал Титаник в предишното. На борда е и Стоктън Ръш, основен изпълнителен шеф на OceanGate - компанията, която провежда туристическите гмуркания. 

Американските медии оповестяват, че канадски издирващ аероплан е чул удари на шпации от към 30 минути, изващи от региона, в който е изчезнала подводницата. Не е ясно по кое време и какъв брой време са траяли. Бреговата защита на Бостън, която управлява напъните за търсене и избавяне, отхвърли да разяснява тези данни. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР