консултант в областта на предприемачеството, 70-годишният Винод Баяай извървя маршрут,

...
консултант в областта на предприемачеството, 70-годишният Винод Баяай извървя маршрут,
Коментари Харесай

Възрастен мъж измина 40 075 километра, за да отслабне

консултант в региона на предприемачеството, 70-годишният Винод Баяай извървя маршрут, равностоен на обиколката на земното кълбо, без да напуща града си , осведоми БГНЕС. Винод Баяай е минал 40 075 километра през последните четири години в Лимерик, в западната част на Ирландия. С персоналния си образец той насърчи другите да бъдат дейни в разгара на пандемията .
Баяай, който е роден в Индия и живее в Ирландия от 43 години, приключи този невероятен героизъм през септември, откакто направи повече от 54,6 милиона стъпки за 8 322 часа и изгори съвсем 1,5 милиона калории за по-малко от 1500. на деня. Пенсионерът, който обича да се разхожда, кандидатства пред Книгата на върховете на Гинес , с цел да реши дали е претендент за новия международен връх като първият човек, минал еквивалента на земната обиколка и се надява да получи отговор и решение идващия месец. Винод стартира разходката си " към земното кълбо " през 2016 година за да отслабне , без да регистрира дистанцията, което ще измине. Той употребява приложение за следене на интензивността на телефона си, което записва всеки негов прогрес.
 5 храни, които подкрепят отслабването 5 храни, които подкрепят отслабването
Празниците са време, в което всеки натрупва по някой непотребен кг. А обществената изолираност тази година ще ускори тази наклонност. Изли...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР