Константин Папазов-Тити излезе с позиция във Фейсбук, в която обясни

...
Константин Папазов-Тити излезе с позиция във Фейсбук, в която обясни
Коментари Харесай

Тити Папазов обясни за език мой, враг мой. Търси заем, кредит да си плати дълга

Константин Папазов-Тити излезе с позиция във Facebook, в която изясни своята позиция за събитията, довели до оставката му като член на Надзорния съвет на " Левски ". Това стана във вторник по здрач на среща сред управлението на " сините ", спонсора и проведените последователи.

На първо място става въпрос за прословутата наказателна клауза от над 100 хиляди лв., на която клубът бе наказан поради прекратения контракт за екипировка с италианската компания " Макрон ". Това се случи преди две години и тогава Тити обществено подсигурява, че персонално ще понесе следствията, в случай че " Левски " загуби делото. 

С днешна дата обаче това не е станало, заради което и на срещата Папазов е бил нападнат словесно от Станимир Стоилов. Сега баскетболният експерт декларира, че търси " заем, заем ", с цел да обезпечи и заплати парите. Разчита това да стане до мача за Суперкупата " Лудогорец " - " Левски " на 1 септември от 20 ч. на националния стадион.

Излиза, че клубът бил заставен да скъса договора след позвъняване от... Любо Младежа (популярен почитател, бел. ред.), който предизвестил за интервенция на различен човек.

Още нещо - Папазов съумял, благодарение на свои " контакти " в Гърция, да приключи контракта на аржентинеца Франко Мазурек без да се постанова носителите на Купата да му плащат, а другояче трябвало да се бръкнат с над 1 милион лв..

Ето цялото изказване на някогашния претендент за кмет на София, без редакторска интервенция:



Благодаря за поддръжката на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се дразня на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат един път вечно всички спекулации по тематиката.

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа ми се обади и изрично забрани и ни накара да прекратим контракта с Макрон. Прави му чест, че в никакъв случай не е отричал това.  Причината беше подозрението, че Христо Василев- Плебея е забъркан и има ползи в този контракт.

Договорът е бил подписан през декември 2019 от предходното управление, само че никой не го е оспорил тогава. Допуснах голяма неточност, че не послушах Павел Колев  и отидох да пазя позицията на клуба в студиото на Спортал.

Там бях предизвикан, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език,  мой зложелател мой. До мача за Суперкупата    ще платя парите, диря заем, заем. Няма да оставя да ми петнят  името.

За всички, които питат какво,  съм направил за Левски,  ще отговоря следното. Преди 26 месеца персонално аз, самичък с мои контакти в Гърция и с голям шанс,  съумях да приключа контракта на Мазурек без едно евро наказателна клауза за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на контракта му беше 564 000 евро. Знаете какъв брой струваха  на клуба неустойките на Хубчев и компания, и Насиру. Смятям, че постъпката ми е била нещо обикновено и не е било належащо да се фукам с нея.  Сега просто се постанова да си вардя достойнството.

Големият проблем и злобата към мен стартира от мига, в  който Наско Сираков разгласи, че 35% от акциите  ще даде на мен. Негово персонално откровено решение от сърце. Той знаеше, какъв брой безсънни нощи и какъв брой диалози сме водили с него, с цел да спасим Левски. Заедно с още 10-ина индивида от фенските организации и несъмнено Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще съумея, с цел да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже следващата прелестна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР