Константин МишевДва аршина за колаборационизма.В някои държави от Европейската общност

...
Константин МишевДва аршина за колаборационизма.В някои държави от Европейската общност
Коментари Харесай

Ще дойде ли денят, когато на позорния стълб ще бъдат вързани българските колаборационисти с Путин?

Константин Мишев

Два аршина за колаборационизма.
В някои страни от Европейската общественост има строги закони против хората, които отхвърлят Холокоста. Имаше и правосъдни присъди.
Дали това е вярно или не е въпрос на различен диалог. Аз съм последовател на Първото допълнение към американската Конституция и не съм склонен да се не разрешават думи. Дори да са мракобесни. Но по този начин или другояче такива са няколко европейски законодателства. Преследва се по правосъден път отричането на хитлеристките зверства. И тук идва огромният абсурд. Да отричаш Холокоста е закононарушение, само че да подкрепяш със слово геноцида на Путин в Украйна не е закононарушение. Поне за в този момент. А няма

никаква разлика сред дейностите на Третия райх и Руската федерация

Но по този начин ли ще бъде и нататък? Няма ли да пристигна денят, когато ще бъде потърсена отговорност от колаборационистите с Путин?

Пускам една фотография на френски колаборационистки, на които са обръснали главите поради съглашателството им с режима на Хитлер. Ще станем ли очевидци един ден, когато на позорния дирек ( в метафоричен смисъл) ще бъдат вързани нашенските колаборационисти?

 fashizam_franse.jpg

Това не е апел към разпра. Спазвайте законите. Но не оставяйте с времето да се изличи загатна за тези, които пишат хвалебствени слова за съветските танкове. Танковете, които избиват украински деца.
Архивирайте. Не е мъчно. Копия на телевизионни и радио излъчвания. И фотоси на статуси във " Facebook ". Наричат се " screenshots ". Кой знае - на следващия ден може да има потребност от тези документи. Утре е допустимо и да има отмъщение!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР