Конспиративните теории трудно могат да заглъхнат, но през последните няколко

...
Конспиративните теории трудно могат да заглъхнат, но през последните няколко
Коментари Харесай

Посланието на Кейт Мидълтън: Грижете се за здравето си, хора. Дори кралските семейства не са пощадени

„ Конспиративните теории мъчно могат да заглъхнат, само че през последните няколко месеца поради отсъствието на Кейт Мидълтън от светския живот, се пръкнаха какви ли не страховити тайни теории. Върху тематиката за кралското семейство и медиите някой може да направи професура “. Това разяснява пред bTV преводачът и ценител по кралските въпроси Мариана Хил.

В прочувствено видео принцесата на Уелс Кейт Мидълтън разкри, че е подложена на превантивна химиотерапия.

Кейт Мидълтън на погребението на кралицата Снимка: Ройтерс

„ При краля решението на медийните специалисти в двореца беше незабавно – да оповестят за болестта му, с цел да се пресекат зловредни просташки злословия, които излизаха, с цел да се продават вестниците. При Кейт пробваха да създадат друго, което в този момент се пробват да го обяснят с желанието да пощадят децата в фамилията. В момента всички са на страната на Кейт – даже таблоидът „ Сън “ излезе на първа страница с „ Ние сме с теб Кейт “, Хари и Меган също я поддържаха “, разяснява Мариана Хил.

„ Основното обръщение е „ Грижете се за здравето си, хора. Дори и кралските фамилии не са пощадени. Бащата на починалата кралица също умря от рак на белия дроб “, уточни още тя.

" Посланието на Кейт е още " Аз съм една от вас - седяща на скамейка ". Умението ѝ е да трансформира най-голямата си рецесия в едно обръщение, ориентирано към хората, би трябвало да ѝ се признае. Нека да не обръщаме внимание на това дали брачната половинка ѝ ѝ изневерява, дали има някаква маркиза. Това в действителност е грях, дано се молим тя да оздравее доста скоро ", съобщи Мариана Хил.

Снимка: Ройтерс

" Във всички случаи кралското семейство е подложено от удар след удар. Природата е по-велика от тях ", разяснява преводачът.

“Самото изказване е доста обществено от страна на Бъкингам. Кара хората да се замислят и им споделя, че би трябвало да се преглеждат, да се профилактират, с цел да може болестта да се хваща в точния момент “, разяснява онкологът доктор Александър Герасимов.

„ Със сигурност може да се каже, че Кейт не е в четвърти етап – няма метастази. С оперативното си лекуване, туморът ѝ е изрязан, а химиотерапията, която организира, е за да се понижи риска от завръщане на болестта. Тя няма метастази, които да лекува до края на живота си. Заболяването при нея е хванато като инцидентна находка “, уточни още той.

" За страдание при нас идват прекомерно малко хора в начален етап, а по-късно опциите ни са доста лимитирани. Обсолютно наложително е прегледи да се вършат всяка година ", изясни експертът.

Според Мариана Хил най-малко до май Кейт Мидълтън няма да може да взе участие интензивно в изявите на кралското семейство.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР