Консорциуми около почистващата фирма Титан на Иво Иванов и Димитър

...
Консорциуми около почистващата фирма Титан на Иво Иванов и Димитър
Коментари Харесай

Фирми на Домусчиеви и Гайтански ще чистят в София още 5 години

Консорциуми към почистващата компания " Титан " на Иво Иванов и Димитър Борисов и братята Кирил и Георги Домусчиеви, както и сдружение на Румен Гайтански-Вълка съвсем несъмнено ще продължат да събират боклуците, да мият улици и тротоари и да чистят обществената инфраструктура от сняг в огромна част от София в идващите 5 години.

Това стана ясно след отварянето на ценовите предложения на претендентите в един от най-големите търгове на Столична община, разгласен през тази година. Поръчката за почистването е на обща планирана стойност 435 млн. лв. и е за 19 и половина ( " Триадица " е разграничен на две) от 24-те столични региона. Изборът на новите остарели чистачи на София към този момент е на финалната права и евентуално ще е реалност при започване на идната година. Поръчката беше атакувана от опозицията в предизборната акция.

Оферти за търга подадоха общо 10 сдружения, които аплайваха за 7 позиции, в които влизат по няколко региона.

Въпреки на пръв взор огромния брой участници, още при отварянето на офертите на претендентите стана ясно, че конкуренцията на процедура не е изключително огромна. Тя понижа още след техническата оценка на офертите, вследствие на която 6 от компаниите бяха отстранени. Така за 5 от 7-те зони, за които се търсят чистачи, конспирация на процедура няма. За останалите две изборът ще е сред останалите в конкуренцията по две предложения.

" Титан " и Домусчиеви в половината град
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР