Консервативна Обединена десница (КОД) на бившия здравен министър Петър Москов

...
Консервативна Обединена десница (КОД) на бившия здравен министър Петър Москов
Коментари Харесай

КОД на Петър Москов излиза на изборите срещу розовия революционен хаос

Консервативна " Обединена десница " (КОД) на някогашния здравен министър Петър Москов се записва в ЦИК за присъединяване на парламентарния избор на 4 април с 4040 подписа.

Петър Москов съобщи пред публицисти, че КОД е учредена, с цел да пази полезностите на дясното - икономическа независимост, мощна държавност, антикомунизъм или люстрационно законодателство, което да скъса връзката на остарялата комунистическа номенклатура, която през днешния ден е икономическа олигархия с медиите си, с държавните пари и със съда.

Според него същинският рестарт на страната е желанието за смяна, а не по какъв начин ще се споделя основният прокурор или министър-председателят. Това значи асоциална система, която да бъде подчинена на самостоятелната отговорност, а не сегашният социализъм, в който " едни плащаме, а други употребяваме ", тъй като са част от несъмнено малцинство - това са кодовете на дясното.

Идеологическите съперници на КОД на парламентарните избори са тези представители на розовия революционен безпорядък, които постоянно дават обещание ярко бъдеще, само че не споделят нищо за действителните проблеми на жителите.

" Считаме, че най-голямото предизвикателство и проблем пред българското бъдеще са опитите на президента Румен Радев да сплоти в пестник остарялата просъветска левица и рисковите либерали ", безапелационен бе Москов.

Той се надява хората да дадат гласа си за КОД, умерено и без терзание, без избор на по-малкото зло и без омерзение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР