Конкурс за длъжността финансов контрольор“ в Министерството на здравеопазването обяви

...
Конкурс за длъжността финансов контрольор“ в Министерството на здравеопазването обяви
Коментари Харесай

МЗ си търси финансов контрольор, ще му плаща между 780 лв. и 3200 лв.

Конкурс за длъжността „ финансов инспектор “ в Министерството на здравеопазването разгласи през днешния ден ведомството.

В отговорностите му ще влиза реализиране на превантивна контролна активност в сходство с условията на Закона за финансовото ръководство и надзор в обществения бранш, подзаконовите нормативни актове към него и одобрените „ Вътрешни правила за реализиране на прелиминарен контрол  и система за двоен автограф “ в Министерството на здравеопазването, излиза наяве от обявлението.

Кандидатите за позицията би трябвало да са със степен „ магистър “ по стопанска система или право, както и да имат три години професионален опит. Предимство ще е да имат и компютърна просветеност, гласят условията.

От обявлението излиза наяве още, че при назначение главната месечна заплата на определения претендент ще бъде в границите от 780 лева до 3200 лева

Самият конкурс ще се организира в два стадия: Решаване на тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията и осъществяване на изявление.

Срокът за подаване на документи е до 10 дни от публикуването на обявлението.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР