Конкретната ситуация от вчера беше такава, че медицинските сестри нахлуха

...
Конкретната ситуация от вчера беше такава, че медицинските сестри нахлуха
Коментари Харесай

Дариткова с остра критика към НСО заради ситуацията с медицинските сестри

Конкретната обстановка от през вчерашния ден беше такава, че медицинските сестри нахлуха по време на съвещанието на комисията по опазване на здравето и нарушиха реда. А след привършване на съвещанието те се барикадираха в дъното на залата, като с тях не разговаряха даже представители на Българска социалистическа партия. Такава беше съответната обстановка. Това съобщи от парламентарната естрада на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е във връзка окупацията на медицинските сестри в една от залите на Народното събрание.

,,Участници в тази провокация без подозрения са провалилата се за кметица на София госпожа Мая Манолова и Българска социалистическа партия, които се надпреварват кой да оглави митинга на тези шест медицински сестри. Тук желая да подчертая, че и ролята на НСО не беше изключително съответна, като по този метод сътвори една рискова ситуация'', добави Дариткова и уточни, че настояванията на медицинските сестри непрестанно се трансформират.

Извънредно състояние с барикадираните медицински сестри

,,Те са прекарали цяла нощ в залата, прозорците не са били охранявани и тъкмо тази заран, в праймтайма на утринните блокове на малките екрани, те взеха решение да излязат на прозорците, с цел да привлекат медийно внимание. Това е извънредно безконтролно и аморално. Ние от Политическа партия ГЕРБ постоянно сме били за рационален разговор, тъй като опазването на здравето не може да има политическа окраска'', сподели още Дариткова.

Шефът на НСО чака обстановката с мед.сестрите да завърши по-кротко

,,Всяко деяние, което е в прорез със законите, би трябвало да бъде осъждано от виновните политици'', добави в умозаключение ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР