Конфискувани са музикални инструменти по време на специализирана операция в

...
Конфискувани са музикални инструменти по време на специализирана операция в
Коментари Харесай

Конфискуваха музикални уредби при спецакция в Сливенско

Конфискувани са музикални принадлежности по време на профилирана интервенция в Сливенско, оповестиха от полицията.

Акцията е извършена от 5 до 8 май на територията на сектори „ Надежда ” към РУ-Сливен и „ Градец ” към РУ-Котел, за обезпечаване на добър публичен ред по време на християнския празник Гергьовден, празника на село Жеравна и честванията на 147 години от Априлското въстания в село Нейково.

За посочения интервал чиновници от сектор „ Надежда ” към РУ-Сливен са установили 25 нарушавания. Получени са голям брой сигнали за мощна музика. За отвод да се извърши полицейско предписание са формирани 3 акта по Закона за отбрана от шума в околната среда. Конфискувани са 4 музикални уредби и тонколони. Съставени са 10 протокола за предизвестие и 3 акта по ЗМВР. Установени са нарушавания на Закона за придвижване по пътищата-съставени са фишове и актове, един от актовете е за ръководство на МПС след приложимост на алкохол над 0,5 промила. 

Операцията е осъществена със съдействието на екипи на групите по „ Охрана на публичния ред ” към районните ръководства и силите на Зонално жандармерийско управление- Бургас. Операцията е за предварителна защита и гарантиране на добър публичен ред и сигурност, попречване на осъществяване на противоправни действия, недопускане на междусъседски и междуличностни спорове. Извършени са обходи през нощта, инспекции тук-там със скупчване на огромни групи хора, инспекции на моторни транспортни средства и надзор по сигурност на придвижването.

Служители на РУ-Котел и жандармерията са направили надзор в селата Градец, Нейково и Жеравна. Констатирани са 31 нарушавания. Съставени са 28 санкции с фиш и 3 акта за нарушавания на ЗДвП. Полицейските екипи са се отзовали на сигнали за нарушение на тишината. За несъблюдение на предписание са формирани 2 акта по ЗЗШОС. По време на интервенцията не са позволени произшествия, нарушавания на публичния ред и осъществяване на закононарушения.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР