Конференцията MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology ще събере под

...
Конференцията MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology ще събере под
Коментари Харесай

Онколози, ревматолози и невролози се срещат в Пловдив

Конференцията MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology ще събере под тепетата някои от най-хубавите онколози, ревматолози и невролози от страната. Форумът ще се организира от през днешния ден до 5 декември, а Пловдив за поредна година ще бъде хазаин на осмото издание на събитието.

Мисията на конференцията е да сплоти напъните на експерти в областите ревматология, онкология и неврология от цялата страна, да посрещне интереса и потребностите от нови познания на своите участници и да подкрепи подобряването на практиката в бъдеще. По традиция и тази година научната стратегия ще бъде разнообразна и завладяваща и ще даде опция за шерване на нови хрумвания, обмяна на опит и полемики по настоящи въпроси, а водещите медицински компании ще предложат последните постижения в областите.

Конференцията през тази година ще премине под знака на коронавирус и резултата му върху другите заболявания. Сред тематиките, които експертите ще обсъдят, са връзката сред неврологични болести и COVID-19, а най-хубавите експерти в страната ще дадат отговор на въпроса " Промени ли коронавирус статистиката на рака и онкологичните болести? ". В панелите са включени над 30 лектори, измежду които са акад. проф. доктор Иван Миланов, проф. Галина Куртева и проф. Здравка Валерианова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР