Конференцията InfoSec SEE се наложи като най-престижната за киберсигурност на

...
Конференцията InfoSec SEE се наложи като най-престижната за киберсигурност на
Коментари Харесай

Топ експерти по киберсигурност идват у нас за InfoSec SEE 2020


Конференцията InfoSec SEE се наложи като най-престижната за киберсигурност на Балканите
(снимка: InfoSec SEE)

За дванадесети следващ път България ще е хазаин на конференцията по киберсигурност InfoSec 2020 SEE, която този път ще се организира по едно и също време в два формата – цифров и физически, оповестиха уредниците от КОМПЮТЪР 2000 България.

Иновативният конгрес (безплатна регистрация ) ще събере на 8 и 9 октомври 2020 (четвъртък и петък) в хотел Риу Правец Голф§Спа топ специалисти от международни компании – производители на решения за киберсигурност, представители на бизнеса и на държавни организации, мениджъри  по осведомителна сигурност и  ръководство на риска, ИТ компании с фокус киберсигурност.

Световен гуру в региона на осведомителната сигурност, Майк Харт, ще е измежду главните лектори.  Той ще открие панела с прогнозите на водещите международни компании, посетители на форума, фокусирайки се върху рационалната страна на вложенията в ИТ.

„ Ефективността на вашата (информационна) сигурност осмисля вложенията ви ” е тeзата на Майк Харт, който е вицепрезидент на FireEye. В последните години американската компания непроменяемо бива избирана за топ снабдител на решения за киберсигурност от Cybersecurity Excellence Awards.

Всяка година водачи от международни компании дискутират осведомителната сигурност на InfoSec SEE
(снимка: InfoSec SEE)

Конференцията се организира с поддръжката на Държавна организация „ Електронно ръководство ” и ще бъде открита от доктор Красимир Симонски, заместник-председател на ДАЕУ. Специално присъединяване има и посолството на Съединените щати у нас, прецизираха уредниците.

„ InfoSec се наложи като най-успешният и огромен конгрес за разискване на проблемите на киберсигурността. Това не е общоприета конференция, а събитие, в което вземат участие специалисти на международно ниво; място, където организациите могат да учат гратис, да поддържат връзка и обменят опит по най-актуалните проблеми на киберсигурността4 ”, описа Анелия Костадинова, шеф на КОМПЮТЪР 2000 България.

„ Тази година конференцията ще бъде проведена с акцент върху „ нетуъркинга ”, с доста благоприятни условия за основаване на контакти, с доста занимания. Това е събитие за всички експерти по киберсигурност, което те чакат с неспокойствие. По традиция нашите посетители посещават конференцията гратис ”, добави Костадинова.

На ще бъдат показани решения на FireEye, Micro Focus, SolarWinds, Radware, Netwrix, Hillstone Networks, MailStore, Forcepoint, Bitdefender, GBS и ICE by Squalio в презентационни панели. Конференцията включва над 15 образования, уъркшопи, сесии с интерактивно наличие, демонстрации онлайн на софтуерни решения, на практика извършения, спорен панел, двудневен нетуъркинг, церемония вечер с награждаване на сътрудници и планове за България и района, тест драйв с Jeep и Mitsubishi.

Награди чакат най-успешните внедрители на решения за киберсигурност
(снимка: InfoSec SEE)

Международни и български лектори, потвърдили се бизнесмени, експерти, притежатели на бизнес, шефове на компании и специалисти в региона на осведомителната сигурност ще дискутират проблемите на киберсигурността. Очакват се над 25 лектори, като представянията на някои от тях ще включват мощно практическо и интерактивно наличие. Сред тях са Майк Харт – вицепрезидент на FireEye за CEE, Михал Островски – районен шеф на FireEye за CEE, Тим Лиу – един от създателите и притежател на Hillstone Networks, водачи от Micro Focus, Forcepoint, Netwrix и други

Конференцията е изцяло безвъзмездна за всички участници. Едновременно с това ще се излъчва онлайн за. Участниците могат да избират дали да останат за Гала вечерята с премиите за сътрудници и да нощуват в Риу Правец, или да си тръгнат и на другия ден да се включат още веднъж, като е обезпечен безвъзмезден превоз през двата дни от София до Правец и назад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР