Комуникация, продуктивност, удобство, забавление - кое е най-доброто извинение да

...
Комуникация, продуктивност, удобство, забавление - кое е най-доброто извинение да
Коментари Харесай

Коледа идва - нека сме по-свързани чрез технологиите

Комуникация, работливост, улеснение, развлечение - кое е най-хубавото опрощение да вземеш софтуерен подарък на непосредствен и другар за Коледа?

Празниците са на първо място мотив да се съберем със фамилията, да излезем с другари, да си починем не просто от работната седмица, а работната година. Но коледното извършване на покупки постоянно е предизвикателство.

Понякога има другари и близки, които виждаме най-много по празници. Понякога просто желаеме да създадем дребен жест на внимание, от тези, които същински ни свързват.

Затова и А1 предлага преди Коледа и Нова година разнообразна селекция от промоции - на смарт телефони, смарт часовници, на услуги. Лесен метод да зарадваме околните - или даже себе си - на по-ниска цена.
Смарт часовникът - най-хубавият другар на смарт телефона
Смарт часовници от всевъзможен клас стават все по-популярни, тъй като са извънредно комфортна добавка към смарт телефона. Едновременно го прави по-функционален, и ни разрешава по-често да го оставяме в джоба си и да не забиваме взор в него.

Коледната селекция на А1 предлага, с до 70% понижение. Като се стартира от пълноценните Android устройства като Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Huawei GT3 Pro 46 mm Titanium, Huawei GT3 Pro 43 mm White Leather, и се стигне до бюджетния тракър Xiaomi Watch S1.
Време е към този момент за 5G
Петото потомство мрежи изглеждаха просто като опит преди година-две, само че в този момент са пълнокръвна и качествена услуга. Най-бързият вероятен мобилен интернет и най-стабилната връзка, в множеството огромни градове в страната - това е 5G.

Но доста и от даже и не толкоз старите смарт телефони нямат 5G модем, и това е мотив за ъпгрейд - за нас или наш непосредствен. И за разлика от преди 2 години, към този момент са налице и доста бюджетни варианти.

И при топ смарт телефоните А1 може да се похвали. Те идват и с проектите Unlimited, които са с 50% отстъпка за първите 12 месеца на контракта. 

Можем да избираме сред флагмани като, новият iPhone 14, елегантният Xiaomi 12T, и даже свръхбюджетни 5G устройства като Samsung Galaxy A33, A53 и Motorola G62.
Всеки има потребност от малко повече интернет… и HBO
За себе си и за фамилията пък постоянно можем да пробваме и някои от еднократните бонуси на А1, също съществено понижени около празниците.

За клиентите с мобилна услуга може да се прибавят неограничени мегабайти на оптималната скорост. А пък тези с закрепена телевизия могат да. Всичко става през платформата за самообслужване, която е налице и като приложение за iOS и Android.

А тези, които имат и двете услуги, могат да задействат и двата
бонуса по едно и също време. Бонусите са дейни до 31 декември 2022 година, а ако към този момент имате неограничени мегабайти на оптималната скорост, можете да подарите вашия бонус на различен клиент на мобилна услуга на А1
Още по темата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР