Компаньонка от Илинойс, изправена пред лишаване от свобода за кражба

...
Компаньонка от Илинойс, изправена пред лишаване от свобода за кражба
Коментари Харесай

Хитра компаньонка източи $150 хил. помощи за COVID-19

Компаньонка от Илинойс, изправена пред отнемане от независимост за кражба на милиони долари от приятеля си, е била задържана от федералните управляващи във вторник, защото се твърди, че е получила нелегално заем в размер на 150 хиляди $ за облекчение по време на пандемията от COVID-19, преди да влезе в пандиза.

34-годишната Лундберг е арестувана ареста в Чикаго. За в този момент не са повдигнати нови обвинявания против нея.

Лундберг, трябваше да стартира да излежава присъдата си на 31 декември. Но в правосъдния иск, подаден в понеделник, прокурорите желаеха от федерален арбитър да анулира отлагането, като съобщи, че тя е е излъгала в молби за федерален заем за отбрана на заплатите (PPP) и не е разкрила присъдата си за машинация или че е щяла да стартира да излежава 52-месечен затвор.

Заемът за отбрана на заплатата, който й бил провиснал през септември, трябвало да бъде употребен за опазване на салона за хубост, притежаван от Лундберг, по време на пандемията COVID-19. Въпреки това тя похарчила парите за пътувания, електроника, облекло и законови сметки, настояват прокурорите.

Лундберг беше наказана на затвор предходната година откакто източила близо 5,8 милиона $ за първокласни предмети на корпоративната кредитна карта на гаджето си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР