Компанията за банкови и финансови технологии Сирма Бизнес Консултинг“ АД

...
Компанията за банкови и финансови технологии Сирма Бизнес Консултинг“ АД
Коментари Харесай

„Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

Компанията за банкови и финансови технологии „ Сирма Бизнес Консултинг “ АД (СирмаБК) е спонсор и презентатор на влиятелното софтуерно събитие Oracle Industry Connect 2018, което се организира на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място сътрудници и клиенти на Oracle, които споделят скъпи препоръки за идентифицирането и решаването на комплицирани провокации в областта на бизнес софтуера, обменят хрумвания, софтуерна експертиза и познания.

В събитието вземат участие водещи международни специалисти в региона на връзките, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния бранш, финасовите услуги, опазването на здравето, туризма, застраховането, науките за живота и търговията, които показват най-хубавите практики при въвеждането на сериозни за бизнеса приложения, основни за съответната промишленост. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат благоприятни условия за срещи с изявени водачи на мнение, специалисти, определяне на контакти и демонстрации.

Българската софтуерна компания е показана на форума от своите изпълнителни шефове Цветомир Досков и Величко Тодоров, които ще споделят своя опит в развиването на технологиите FlexCube и OBIEEE в България и района, плановете за ъпгрейд на FC 12 и други Програмата на панела “Финансови услуги ”, в който вземат участие те, включва също тематики като цифрови платформи, „ облачни “ технологии, блокчейн, машинно образование, платформи за данни и така нататък Дискусии в профилираните групи преглеждат проблеми от корпоративното и ритейл банкиране, застраховането, рисковете и регулациите в бранша.

Презентаторите ще показват разнообразни свои решения, които демонстрират финасови услуги с фокус върху клиентите, нови хрумвания, модели в обслужването, използване на софтуерни нововъведения в ръководството на данни и разбори на риска и сходството. Те ще прегледат и образците за облачни нововъведения в региона на финасовите услуги, както и движещите сили и предпоставките за триумф.

През 2017 година Oracle Industry Connect се организира в Орландо, Флорида, където бяха показани 161 презентации, 139 специфични тематики, 50 кръгли маси и притегли над 2000 гости.

Повече информация за събитието е налична на адрес:

https://www.oracle.com/oracleindustryconnect/overview.html
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР