Компанията Си.Джей, собственик на радио Z-Rock излезе с официална позиция

...
Компанията Си.Джей, собственик на радио Z-Rock излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Предстои Радиокомпания Си.Джей да обяви новата си програмна схема и водещи на рок радиото на България Z-Rock

Компанията Си.Джей, притежател на радио Z-Rock излезе с публична позиция във връзка сериозен външен напън, вследствие на който компанията губи оперативния надзор върху част от честотите, на които радиото се излъчва.

Ето какво гласи тя:

През последния месец върху Радиокомпания Си.Джей ООД във връзка трансмисията на радио Z-Rock бе извършен напън, с какъвто през последните повече от 20 години компанията не се е сблъсквала. Това довежда до нелепата обстановка, в която от през днешния ден радиослушателите и онлайн потребителите в България имат достъп до две радио станции с името Z-Rock, а от през днешния ден уеб сайтът на рок радиото на България също е дублиран.

Радиокомпания Си.Джей ООД изрично се разграничава от метода и дейностите, които Фондация „ Радио Нова Европа " и „ Радио Оберон Макс " започнаха в последния един месец, които доведоха до неспособност да доставяме стратегия Z-Rock до всички наши слушатели.

Верни на правилата си за развиване на медийни платформи и най-много водени от желанието си да запазят образа, характера и значимостта на едно от най-успешните и обичани радиа в България - Z-Rock, мениджмънтът и екипът на Радиокомпания Си.Джей ООД прави всичко допустимо в най-кратки периоди да предложат още веднъж на своите слушатели качествени излъчвания и музикална стратегия, подкрепена с обичани гласове на рок музиката като водещи.

„ В най-скоро време ще обявим новата програмна тактика на радио Z-Rock, като желаеме да уверим всички почитатели на радиото, че мениджмънтът и екипът на компанията сме напълно водени от желанието си да отговорим на техните високи упования. Вярваме, че макар неприятната обстановка сега, която, за жалост, ощетява преди всичко слушателската публика, ще успеем в най-кратки периоди да разнообразим, обогатим и възобновим наличието на радио Z-Rock. ", споделиха от Радиокомпания Си.Джей ООД.

Радиокомпания Си.Джей ООД е единственият собственик на словната марка Z-Rock, записана в клас артикули и услуги 38 - телекомуникации, според използваното българско законодателство. Правото да употребява марката Z-Rock за разпространяване на радио стратегия, както и регистрацията на домейна www.zrock.bg принадлежaт само на Радиокомпания Си.Джей ООД, което включва всички радио честоти, за които компанията има правно съображение да продължи да излъчва, както и всички останали медийни платформи, на които програмата е налична, в това число www.zrock.bg и www.voyo.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР