Компанията, която се занимава с производството на уискито Heaven`s Door

...
Компанията, която се занимава с производството на уискито Heaven`s Door
Коментари Харесай

Уиски линията на Боб Дилън отваря нова дестилерия с арт център в бивша църква

Компанията, която се занимава с производството на уискито Heaven`s Door на американския музикант, композитор и публицист Боб Дилън разгласи, че работи по отварянето на нов дом на линията дружно с арт център в Нашвил, който би трябвало да е подготвен през есента на 2020 година, написа изданието " Ролинг Стоун ".

Пространството ще извършва голям брой функционалности, измежду които ще е дестилерия, концертна зала, ресторант и уиски библиотека, както и арт център с част от картините и металните статуи на Дилън.

Дестилерията ще се настани в черква, строена през 1860 година в централната част на Нашвил. В нея ще се създават едни от най-успешни разновидности на линията Heaven`s Door, измежду които попадаттенеси стрейт бърбън, уиски с 50% алкохол и ръжено уиски.

Новината през вчерашния ден съответства с 50-годишнината от излизането на албума на Nashville Skyline, публикуван на 9 април 1969 година. Той е девети подред в кариерата на 77-годишния в този момент Дилън, само че първи напълно кънтри план и трети дружно с продуцента Боб Джонсън.

Когато показва за първи път своята линия уискита през април 2018 година Дилън споделя: " Пътувам от десетилетия и имах опцията да опитам някои от най-хубавите усети, които светът на уискито може да предложи. Това е велико уиски. "

Преди отварянето на дестилерията в Нашвил напитката ще се създава на друго място, като съгласно представител на линията Heaven’s Door, всички уискита на Дилън са непосредствено обвързани с Тенеси по един или различен метод - без значение дали откъм филтрация, стареене, финиширането в бъчви или бутилиране.

В момента изпълнителят е на турне в Европа, като най-близките му дати са на 11, 12 и 13 април в Париж, след което продължава обиколката си в страни като Австрия, Германия, Испания, Швейцария, Дания, Швеция и ще завърши на 14 юли в Ирландия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР