Компанията Kia публикува първите фотографии на новата генерация своя флагман.

...
Компанията Kia публикува първите фотографии на новата генерация своя флагман.
Коментари Харесай

Ето я новата най-луксозна Kia

Компанията Kia разгласява първите фотографии на новата генерация своя флагман. Моделът К900 (на някои пазари ще се продава под името Quoris) ще направи премиерата си в Ню Йорк, само че и той, сходно на своя предходник, няма да се продава у нас.

Изключително първокласният интериор на автомобила впечатлява с безрамков екран на мултимедийната система, както и със моден аналогов часовник Maurice Lacroix. спрямо предходната генерация, новата е по-дълга и по-широка, само че точни числа не се показват. Междуосието също е увеличено с 60 мм и към този момент е 3 105 мм.



Предният и заден надвес са понижени, само че сходно на външните габарити, към момента не се знае с какъв брой. Стилистичната идея на новата Kia се назовава Gravity of Prestige и е създадена взаимно от дизайнерските центрове на марката в Корея и в Съединени американски щати. Институтът Pantone пък е подбрал цветовете за новата топ лимузина на корейците.

Освен това експертите от Pantone дават отговор и за неповторимото амбиентно осветяване в салона, което разполага с цели 64 разнообразни настройки. Производството на К900 ще е в Корея, а продажбите ще започват от пролетта на тази година. Очаква се, че новата генерация ще се оборудва с 3.3-литровия мотор от Kia Stinger, моментът от който и тук ще се предава на четирите колела.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР