Компанията HMD Global възнамерява да представи на предстоящото събитие MWC

...
Компанията HMD Global възнамерява да представи на предстоящото събитие MWC
Коментари Харесай

Nokia 4 ще използва мобилния процесор Snapdragon 450

Компанията HMD Global има намерение да показа на идното събитие MWC 2018 редица нови смарт телефони. Информацията за още един от тях разгласява GSMArena и други известни уеб-портали.
Според тази информация, Nokia 4 ще бъде смарт телефон от приблизително равнище. Телефонът ще се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 450 с четири ARM Cortex-A53 ядра с тактова периодичност до 1,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 506.

Новият Nokia 4 ще поддържа LTE мобилните мрежи от четвърто потомство със скорост за продан на информацията до 300 Mb/s. Осигурена е поддръжката и на безжичните Wi-Fi 802.11ac мрежи.

Размерът на екрана и резолюцията не се оповестяват, само че спецификациите на процесора демонстрират, че поддържа резолюции най-много до 1920х1200 пиксела.

По време на огромното ревю MWC 2018, което ще започва на 25 февруари в Барселона, се чака и анонса на смарт телефоните Nokia 7 Plus и Nokia 1, качествените изображения на които бяха наскоро оповестени.

Според финансовите доклади, през последното тримесечие на 2017 година са продадени 4,4 милиона смарт телефона Nokia, което е доста положително достижение за HMD Global. Към сегашен ден марката Nokia е на 11 място по продажби на смарт телефони в света.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР