Компанията HMD Global, която продава мобилни устройства с марката Nokia,

...
Компанията HMD Global, която продава мобилни устройства с марката Nokia,
Коментари Харесай

Следващият възроден телефон на Nokia може да е 2010

Компанията HMD Global, която продава мобилни устройства с марката Nokia, се кани да възроди още един именит модел на финландската компания. Поне това настояват клюки в интернет.

До момента от там осъвремениха моделите 3310 и 8110. Сега пък може да пристигна редът и на Nokia 2010, пуснат през 1994 година

Прочетете още: MWC 2018: Motorola ще възражда сгъваемия телефон RAZR с нови технологии

Догодина ще се навършат 25 години от представянето му и тогава се чака да бъде показана неговата нова версия. Съобщава се, че и тя ще получи приложения за достъп до WhatsApp и Фейсбук. Моделът ще е разполагаем в няколко цвята, в това число жълт, червен и черен.

Подготвяната нова версия на Nokia 2010 обаче може да получи друго име. В интернет се спекулира с Nokia A10. Тази част от слуха обаче звучи минимум правдиво.

Интересно е да се добави, че по данни на анализаторите от Counterpoint през третата четвърт на предходната година HMD Global е била на трета позиция на международния пазара на елементарни мобилни телефони (с копчета:). През последното тримесечие на 2017-а пък компанията зае челната позиция в този сегмент.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР