Компанията CHIEFTEC е подготвила за геймърите нов стилен и функционален

...
Компанията CHIEFTEC е подготвила за геймърите нов стилен и функционален
Коментари Харесай

Анонс на геймърската компютърна кутия CHIEFTEC SCORPION II

Компанията CHIEFTEC е подготвила за геймърите нов моден и функционален корпус. Това е CHIEFTEC SCORPION II (GL-02B-OP) , предният и единият непряк панел на който са направени от транспарантно закалено стъкло. През стъклото се виждат четирите 120 милиметрови вентилатора със светодиодна подсветка Rainbow RGB Ring. Шасито е направено от 0,6 мм SPCC стомана.



В CHIEFTEC SCORPION II (GL-02B-OP) има място за Mini-ITX, microATX или ATX дънна платка с най-много 7 разширителни слота. Дължината на видеокартата не може да е повече от 349 мм, а височината на процесорното изстудяване не би трябвало да е по-голяма от 166 мм. Предвиден е отсек за общоприетоо ATX PS/2 зареждане. Възможно е инсталирането на до два 3,5-инчови и два 2,5-инчови диска.



Устройството се продава с четири авансово конфигурирани 120 мм вентилатора. Ако това е незадоволително, могат да се слагат още два 120 мм или на тяхното място да се конфигурират радиатори за водно изстудяване. На интерфейсния панел са сложени 2 x USB 3.1 Gen 1 и 1 х USB 2.0 врата, както и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо (2 броя).



Габаритните размери на CHIEFTEC SCORPION II (GL-02B-OP) са 505 х 436 х 202,5 милиметра при тегло 8,1 кг. Продажбите в Европа започват на 22 октомври, а в анонса цената не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР