Компанията Amazfit представи новата версия на своята фирмена операционна система

...
Компанията Amazfit представи новата версия на своята фирмена операционна система
Коментари Харесай

ChatGPT в смарт часовника

Компанията Amazfit показа новата версия на своята фирмена операционна система за смарт часовници. Главното изобретение в новата Оценка за съвместимост е консолидираното на мощно нашумялата последно време невронна мрежа във тип на чатбота ChatGPT. По този метод чатботът постоянно ще бъде подръка.

Не, ChatGPT не е някакво нормално приложение в смарт часовника. Amazfit са измислили нещо по-оригинално. Производителят е основал обособен циферблат с чатбота ChatGPT, който може да дава отговор на всички заложени от хората въпроси. Така да вземем за пример, в случай че потребителят запита смарт часовника по какъв начин е минал денят, ChatGPT ще събере къса подборка от по-важната за деня информация, като най-минималистичният отговор наподобява по следния метод:

Днес е петък, 3-ти март Сега часът е 17 часа и 19 минути Брой изминати крачки: 9879 Батерия: 61%

Директно не се загатва, само че очевидно въпросите и поръчките се задават на глас посредством микрофона на смарт часовника.

Разбира се, потребителите могат да задават въпроси за метеорологичното време, за тапите, времената в другите градове, както и да дава всякаква информация от уеб пространството.

Засега това е първият случай за консолидираното на чатбота ChatGPT е смарт часовник. Amazfit са на мнение, че това изобретение ще има даде опция да се конкурират с редица модели смарт часовници на Samsung и Apple, защото, най-малко към този момент, те не са се досетили да вградят ChatGPT в своите устройства.

Изданието Gizmochina, че някои консуматори към този момент са почнали да получават новата Zepp OS за своите смарт часовници.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР