Компаниите ускоряват своите работни процеси по сигурен начинРешенията с AMD

...
Компаниите ускоряват своите работни процеси по сигурен начинРешенията с AMD
Коментари Харесай

Сървърната екосистема на AMD EPYC се разраства

Компаниите форсират своите работни процеси по сигурен метод

Решенията с AMD EPYC обезпечават мечтаната продуктивност за виртуализация
(снимка: AMD)

П родължава разрастването на екосистемата на сървърните процесори EPYC за виртуализирани среди и хиперконвергирана инфраструктура (HCI), заяви AMD. Новите оферти са Lenovo ThinkAgile HX и хибридна облачна инфраструктура на Nutanix.

ИТ отделите се насочват към HCI за модернизиране и трансформиране на корпоративните центрове за данни. Това води до високопроизводителни и ефикасни центрове за данни, които се ръководят по-лесно за бързо изменящите се потребности на бизнеса.

Избирайки процесорите AMD EPYC и хибридните и многооблачни решения на Nutanix, фирмите могат да ускорят своите работни процеси като цифрови работни места, в това число виртуална десктоп инфраструктура (VDI) с доста висока продуктивност, разширени функционалности за сигурност и екосистемна поддръжка от снабдители на интернет услуги и ОЕМ сътрудници.

AMD EPYC се трансформират във водещ избор за нововъведения свързани с виртуализационни и HCI решения, заради високата продуктивност, огромни благоприятни условия за поддръжка на оперативна памет и разширени функционалности за сигурност, подчертаха от компанията.

Новите HCI решения на база AMD EPYC прозцесори включват:

Dell EMC XC Core XC6515 – минал изпитванията за съгласуемост на Nutanix еднопроцесорен 1U сървър с до 64 ядра, PCIe 4 и продуктивност за виртуална десктоп инфраструктура, бази данни и отдалечена работа.

HPE ProLiant DX325 & DX385 – усъвършенствани с Nutanix програмен продукт сървъри, които са промишлен стандарт и избор за клиенти, насочили се към Nutanix програмен продукт с HPE.

HPE ProLiant DL325 и DL385 Gen10 – сървъри с HPE Nimble Storage dHCI, предопределени за консуматори на VDI среди, сериозни бизнес приложения и смесени задания с непредвидим растеж.

HPESimpliVity325 Gen10 HCI – решение за edge корпоративни приложения, основано на HPE DL325 Gen 10 сървър и HPE SimpliVity HCI софтуер; заема място единствено 1U, а архитектурата включва 2 модула, което понижава общата стойност на владеене.

Lenovo ThinkAgile HX – решение за виртуални десктоп среди с висока компактност (разположени в 1U форм фактор шасита).

Lenovo ThinkAgile HX 3000 – сървър в 1U 1-модулен форм фактор и поддръжка на огромен брой ядра с огромно количество памет; уместно решение за виртуална десктоп инфраструктура и общи виртуализационни задания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР