Комитетът за нарушения на NCAA очерта потенциални наказания за нарушители

...
Комитетът за нарушения на NCAA очерта потенциални наказания за нарушители
Коментари Харесай

Комитетът за нарушения на NCAA може да дисциплинира администраторите, свързани с нарушенията, и да ги идентифицира публично

Комитетът за нарушавания на NCAA очерта евентуални санкции за извършители на разпоредбите на управителни позиции отвън треньорския екип, до и в това число учебни президенти в ход, подбуден от ново законодателство, което натъртва на самостоятелната отговорност.

Индивидите, които са били дейни или пасивни участници в нарушаванията, също могат да бъдат разпознати поименно в обществените отчети за нарушавания. Преди това самоличността на нарушителите беше защитавана анонимна.

Мат Микрут, ръководещ шеф на комитета, сподели в петък, че полемиките на среща в Шарлот тази седмица произтичат от приемането на ново законодателство за отчетност от съвета на Дивизия I предходната година месец. Yahoo Sports първи заяви детайлности за срещата.

Микрут сподели, че разширението на наказванията се ползва за лица като спортни шефове, канцлери и президенти, в случай че се откри, че са взели участие в нарушаването на разпоредбите.

Преди това членовете на треньорския щаб нормално бяха единствени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР