Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) на веригата бензиностанции Еко

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) на веригата бензиностанции Еко
Коментари Харесай

Еко България стъпват в още един български град с две нови бензиностанции

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) на веригата бензиностанции " Еко България " ЕАД да придобие надзор върху обособени елементи от комерсиално дружество, благосъстоятелност на " Бислав " ООД, посредством подписване на контракт за наем. 

Двата парцела, които придобива " Еко България " се намират в Кърджали. В единият има построена газстанция и се намира в кв. " Боровец " на изхода от града към Хасково. А в другият, който се намира в кв. " Възрожденци " има сграда за търговия, железен заслон, две бензиноколонки, газоколонка, железна козирка и горивно стопанство, както и едноетажна постройка - склад. 

Към момента веригата бензиностанции не оперира в Кърджали. Чрез двата обекта, " Еко България " ЕАД ще продава цялостната гама леки горива, в това число LPG (втечнен нефтен газ), написа в решението на регулатора.
 ЕКО България получи документ Коронавирус SHIELD на TÜV AUSTRIA за своите офиси
ЕКО България получи документ Коронавирус SHIELD на TÜV AUSTRIA за своите офиси

Международният документ, връчен от TÜV AUSTRIA Hellas, е с най-високо равнище " Отлично " и удостоверява качеството на стандартите за хигиена и сигурност, прилагани от компанията.

Придобиването на право на прилагане за нескончаем интервал от време на двата обекта ще усили броя на бензиностанциите на " Еко България " ЕАД, които ще оферират горива под марката на сдружението (от сбор 92 бензиностанции в България на сбор 94) и ще докара до даване на услуги, с качество особено за обектите на Еко България.

" Еко България " ЕАД оперира в България от 2002 година като част от огромната индустриална и комерсиална корпорация на Гърция - " Hellenic Petroleum Holdings SA ", понастоящем HelleniQ Energy Holdings SA.

" Еко България " ЕАД оперира верига от бензиностанции/газстанции в народен мащаб, като пазарният дял на сдружението, изчислен на база продажби на горива на дребно през 2021 година е [5-10]%. Компанията разполага с 92 обекта (бензиностанции) за търговия на дребно с горива на територията на Република България, опериращи под марката ЕКО, ситуирани в огромни градове и на дейни пътни артерии в София, Банско, Благоевград, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Варна, Горна Оряховица, Хасково, Димитровград, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Перник, Кресна, Петрич, Гоце Делчев, Кюстендил, Своге, Монтана, Добрич, Русе, Кула - Видин, Перник, Гюешево и Кулата.

" Еко " желае двойно повече бензиностанции в България

И да зарежда хибридни коли

В двата обекта на " Бислав " ООД в Кърджали сдружението прави продажба на дребно на автомобилни горива и други артикули и услуги на територията на града.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР