Комисията по здравеопазване и социални дейности при Столичния общински съвет

...
Комисията по здравеопазване и социални дейности при Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Обсъждат профилактичен здравен проект за първокласниците в София

Комисията по опазване на здравето и обществени действия при Столичния общински съвет ще разиска на постоянното си съвещание на следващия ден предложение за осъществяване на профилактичен здравен план за съдействие и обгръщане на всички първокласници на територията на Столична община.

Инициативата ще бъде показана от зам.-кмет на Столична община Дончо Барбалов и доцент Рада Маркова от Сдружение „ Педиатри за бъдеще “.

Ще бъдат разисквани и оферти на шефове на общински ДКЦ-та за закупуване на инсталация съ лични средства - от ДКЦ 6 желаят да закупят ехокрадиограф, а от ДКЦ 14 – уред за дълбока електромагнитна стимулация.

От ДКЦ 28 ще показват пред комисията желанието са за присъединяване в Проект за възстановяване изискванията на труд, а по този начин също и ще показват настояването си за разпределяне на заем за погасяване на отговорности. От Втора МБАЛ пък ще срещнат съветниците с нужда от реновиране на пространствата във тип, отговарящ на изискванията за лицензиране на нов компютърен томограф.

Комисията ще прегледа и въпроси, свързани с неотложни поправки в някои лечебни заведения, както и със подписване и продължение на контракти за наем.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР