Комисията по разузнаването към Камарата на представителите на американския Конгрес

...
Комисията по разузнаването към Камарата на представителите на американския Конгрес
Коментари Харесай

Нови разкрития за влиянието на Русия в изборите в САЩ

Комисията по разузнаването към Камарата на представителите на американския Конгрес единомислещо утвърди публикуването на документ на демократите с опровергаване на сходния документ на републиканците за следствието за интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Републиканците упрекнаха в техния вид на документа Федералното бюро за следствие и министерството на правораздаването в корист с власт и дейности за злепоставяне на президента Тръмп в това следствие.

Конгресменът Адам Шиф, най-високопоставеният демократ в комисията, заяви пред публицисти, че документът на демократите ще бъде изпратен в Белия дом и президентът Тръмп ще има пет дни, с цел да го изследва и да реши дали да бъде оповестен, както направи с републиканския документ предходната седмица.

Шиф сподели, че ще е доста мъчно държавното управление да блокира публикуването му. Документът на демократите опровергава този на републиканците и отхвърля обвиняванията против ФБР и министерството на правораздаването.

Шиф уточни, че нападките, които му насочи президентът Тръмп в Туитър са "фалшиви клюки ", написа Българска телеграфна агенция. Президентът го назова "един от най-големите лъжци и издайници на информация във Вашингтон ".

Шиф му отвърна в Туитър: "Господин президент, виждам, че имате натоварена заран с "изпълнително време ". Вместо да туитвате подправени клюки, американският народ би оценил, в случай че изключите тв приемника и помогнете да се реши фондовата рецесия, да отбраните "мечтателите " (имигрантите, влезнали нелегално в Съединени американски щати като деца) или... свършите нещо друго ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР