Комисия ще класифицира язовирите по степента на потенциална опасностДнес Министерски

...
Комисия ще класифицира язовирите по степента на потенциална опасностДнес Министерски
Коментари Харесай

Комисия ще класифицира язовирите по степента на потенциална опасност

Комисия ще класифицира язовирите по степента на евентуална заплаха
Днес Министерски съвет ще организира постоянно съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По време на съвещанието членовете на държавното управление ще одобряват Проект на решение за назначение на междуведомствена комисия за установяване на критериите за систематизиране на язовирите по степента на евентуална заплаха. Точката е импортирана от министъра на стопанската система.

Министърът на опазването на здравето внася план на решение за изменение на решение № 200 на Министерски съвет от 2013 година за избор на Национален съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените артикули.

Кабинетът ще одобри и доклад за 2017 година за осъществяването на обновената национална тактика за демографско развиване на популацията в България (2012-2030 г.).

По предложение на министъра на туризма кабинетът ще утвърди вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики/бюджетни стратегии по бюджета на Министерството на туризма за 2018 година

По предложение на министъра на правораздаването ще бъдат утвърдени и спомагателни разноски по бюджета на Министерството на правораздаването за 2018 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР