Комикът Димитър Рачков не се появи на партито за рождения

...
Комикът Димитър Рачков не се появи на партито за рождения
Коментари Харесай

Защо Рачков не дойде на партито на Кремена Халваджиян?

Комикът Димитър Рачков не се появи на празненството за рождения ден на Кремена Халваджиян. По случай 54-ата си годишнина стилистката подвигна героичен ваучър, на който липсваше един от най-доверените хора на брачна половинка ѝ - водещият Димитър Рачков.

На празненството участваха доста познати персони, като купона стартира в градината, а по-късно се реалокира в нощния клуб в центъра на София, който стопанисва Кремена.

                             

Кремена Халваджиян носеше шармантна цветна рокля и воали като същинска секси хипарка. Годините, които навърши, изобщо не ѝ личат, коментраха посетители на събитието. Като една същинска рожденичка, обичаната на продуцента Маги беше най-дейна в купона и справедливо се трансформира в център на вниманието. Мъжът ѝ пък беше нагизден в розова риза от лен, а в разгара на вечерта ръкавите на водещия към този момент бяха навити от жегата на дансинга.
                             

Не стана ясно за какво Рачков не е участвал на празненството. Може би не е бил в София по това време или е работил по други задължения. За сметка на това участваха редица други известни персони, измежду които Гала, Юлиан Константинов, Мария Игнатова и Геро, който даже се качи на сцената. Водещият на съвсем всички излъчвания на продуцента хвана микрофона и запя някои безконечни шлагери, а край него танцуваха сексапилните девойки от балета.

Все отново светските клюкари шушукат, че има сериозна причина Рачков да пропусне такова събитие. Каква е тя обаче, следва да разберем.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР