Комфорт, комфорт... но изискан комфорт – към това обичаме да

...
Комфорт, комфорт... но изискан комфорт – към това обичаме да
Коментари Харесай

Модно вдъхновение за уикенда: Минимализъм в черно и бяло

Комфорт, комфорт... само че изтънчен комфорт – към това обичаме да се стремим през почивните дни, когато се връщаме към комфортните облекла, само че не и за сметка на елегантността. Сякаш все по-малко ни се носят дънки, които към този момент заменяме с миди поли и необятни панталони. Затова и харесахме този сет в черно от блуза и панталон на българския бранд, който постоянно приковава вниманието ми със своя минимализъм в черно и бяло.

Техните тениски са едно от нещата, които постоянно намират място в стайлинга ми, само че неотдавна ни изненадаха с една специфична спортна линия от блузи и панталони (дълги и къси), която показаха на последния. Още когато ги облякох, усетих меката материя, която основава чувство за лекост и комфорт. В същото време наподобява доста стилно и незабавно дадох акцент в тоалета с една от техните значки в бяло, като прибавих и бели обеци на. Във формата на сърце, несъмнено. Ей по този начин по обич да ми потръгне – и уикенда, и лятото.



А в случай че и вие желаете да имате някое от изящните бижута на State of Heart или незабавно желаете да си поръчате от новите модели на „ Кръгче “, всички те ви чакат единствено на един клик разстояние на.

 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР