Коментар на Илиян Василев във Фейсбук Законът за непланираните последствия

...
Коментар на Илиян Василев във Фейсбук Законът за непланираните последствия
Коментари Харесай

Законът за непланираните последствия работи безупречно

Коментар на Илиян Василев във " Facebook "

Законът за непланираните последици работи безупречно. Вложиха всички си старания да уплашат народа, с цел да го ръководят и " избавят " като остават на власт.

ОК, съумяха. Сега имат тотално изплашен народ. Дори сами се уплашиха, влязоха надълбоко в ролята си и си повярваха. Навсякъде суматоха и внезапно се усетиха, че тази работа с уплашения народ е нож с две остриета. Защото уплашени хора не са рационални, или по-скоро не работят съгласно " програмата ".

Стават неуправляеми.

Уплашените лекари бойкотират пациенти, тъй като имат учредения, нямат отбрана, нямат гаранции, нямат чувството че някой, същински компетентен пълкововодец и боец, комуто имат доверие, ги води в борба против зложелател и за цел за която си костват да жертват живота си.

Виждам в екрана министър, явно излязъл от релси, да установи че Системата, която сътвориха не реагира по отношение на желанията им и всеки се избавя по-единично. А това е другото има на Разпада.

Министерство на вътрешните работи щяло да поддържа Бърза помощ - с какво, апелирам? Като ги брани от търсещи помощ пациенти, или като конворира евентуално инфектирани с КОВИД-19, каквито са ВСИЧКИ? Ще спрат да посещават ромските квартали, които ги употребяват просто като лекари за диагноза на всяка болест? С 18 коли за спешна помощ в цяла София?

И единствено София ли е проблематична? А останалата България или там няма заболели.
Виждате страната в разпад. И изборите и рестарта с спешен кабинет от най-хубавите е единствената опция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР