Комедия, която разказва за историята на негативен образ на богат

...
Комедия, която разказва за историята на негативен образ на богат
Коментари Харесай

Ето кой е най-гледаният руски филм за всички времена

Комедия, която споделя за историята на отрицателен облик на богат юноша се трансформира в най-печелившия съветски филм за всички времена на съветския пазар.
След излизането си в края на декември " Крепостен “ събра над 3 милиарда рубли (47 милиона долара) в Русия и редица други страни, заяви kinobusiness.com.
Досега само добре котиращият се „ Аватар “ на Джеймс Камерън, който събра 3,6 милиарда рубли (57 милиона долара) в страната, е инкасирал повече доходи в Русия.
Филмовият воин Гриша (Милош Бикович) е наследник на олигарха Павел (Александър Самоиленко), капризен и нахален юноша, прекарващ съвсем цялото време в нощни клубове, отнасящ се с дамите като с движимости и привикнал с цялостна безотговорност.
" Не можехме да чакаме подобен триумф, само че мечтаехме за него ", разгласи 36-годишният Шипенко пред Агенция Франс Прес. Той акцентира ролята на голям брой фактори, в това число времето на излизането, които са оказали въздействие за триумфа.
" Не се страхувахме да засегнем съществени тематики ", показва Шипенко пред " Новая газета " и разкриеа, че в края на кино лентата основният воин се обръща към Господ. 
Голяма част от публиката е останала възхитена и бурно приветствала по време на прожекциите на кино лентата. Досега повече от 11,5 милиона души са го гледали. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР