Комбинирайки по възможно най-добрия начин виртуалното и реалното управление на

...
Комбинирайки по възможно най-добрия начин виртуалното и реалното управление на
Коментари Харесай

Nissan завъртя обиколка на Силвърстоун с дистанционно управляван GT-R

Комбинирайки по допустимо най-хубавия метод виртуалното и действителното ръководство на суперспортен автомобил, британското поделение на Nissan реализира неповторим план с присъединяване на легендата GT-R (Годзила) на не по-малко известната спортна писта Силвърстоун.

С игрови контролер в ръцете, Ян Марденбороу- победител в GT Academy и водач на NISMO, съумя да завърти обиколка на именитата писта, управлявайки особено доработена версия на GT-R (GT-R /C) от удобна височина и комфортен взор върху обстановката, която може да предложи единствено хеликоптер.

 &feature=youtu.be

Уникалната самодейност на Nissan Англия и с присъединяване на Марденбороу, по време на която автомобилът се е движел със скорости от над 200 км/ч, е била осъществена в чест на пазарното лансиране на Gran Turismo Sport на 18 октомври в Европа и отбелязва 20-годишното съдействие на автомобилната марка с игровата поредност.

По време на най-бързата обиколка на Марденбороу с GT-R /C е било регистрирано време от малко над 1 минута и 17 секунди, като междинната скорост на придвижване е била 122 км/ч, а оптималната регистрирата 211 км/ч.

За спомагателна сигурност, отдалечено управляваният Nissan е бил оборудван с две самостоятелни системи- една, с която да се задейства цялостната мощност на спирачната система на автомобила, и втора, която да прекрати работата на мотора.

Аутопрес

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР